Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفاهم‌نامه تخصیص و واگذاری پساب خروجی تصفیه‌خانه فاضلاب شهری تبریز به شرکت پتروشیمی با حضور استاندار آذربایجان شرقی امضا شد.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، این تفاهم‌نامه با هدف کاهش تنش آب شرب تبریز و ایجاد پایداری در تأمین آب مورد نیاز مجتمع پتروشیمی تبریز و سایر شرکت‌ها و واحدهای وابسته، میان شرکت‌‌های آب منطقه‌ای و آب و فاضلاب آذربایجان شرقی و پتروشیمی تبریز منعقد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسهیل در تأمین و هماهنگی در انتقال پساب خروجی تصفیه‌خانه فاضلاب شهری تبریز به شرکت پتروشیمی توسط شرکت آب منطقه‌ای و آبفا و اجرای طرح توسط شرکت پتروشیمی تبریز به منظور جایگزینی آب تحویلی از خط زرینه‌رود به این شرکت موضوع این تفاهم‌نامه است.

در راستای تحقق اهداف مورد نظر این تفاهم‌نامه، شرکت آب منطقه‌ای استان ملزم به پیگیری، تأمین و تخصیص پنج میلیون مترمکعب در سال پساب خروجی از تصفیه‌خانه شهری تبریز در شرایط بالفعل و اولویت‌بخشی به افزایش تخصیص در سال‌های آینده بر اساس اعلام نیاز پتروشیمی شده است.

همچنین شرکت آب و فاضلاب استان مکلف به تحویل پساب تصفیه‌شده و تأمین استاندارد تخلیه پساب از نظر کیفیت و کمیت می‌باشد.

شرکت پتروشیمی تبریز نیز متعهد به تهیه و ارائه گزارش‌های فنی و اخذ تأییدیه از شرکت آب منطقه‌ای، اجرای تأسیسات برداشت و انتقال حداکثر طی مدت هشت ماه و انجام تعهدات مالی و حقوقی بر اساس قرارداد خواهد بود.

استاندار آذربایجان شرقی در مراسم امضای این تفاهم‌نامه با ابراز نگرانی از تنش آبی در تبریز، گفت: اگر تدبیر اساسی نکنیم در سال ۱۴۰۰ با مشکل مواجه خواهیم شد.

دکتر محمدرضا پورمحمدی افزود: پیشقدم شدن صنایع بزرگ در مدیریت مصرف آب، الگوسازی برای استفاده درست از منابع است و چنین اقداماتی در صورت عدم بروز تنش آبی نیز ضروری است.

وی همچنین از اقدامات پتروشیمی تبریز در جهت حفاظت از محیط زیست و توسعه پایدار قدردانی کرد و گفت: اقدام این شرکت در استفاده از پساب تصفیه‌خانه فاضلاب، در راستای آینده‌نگری است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز با بیان اینکه مشابه این تفاهم‌نامه با دیگر صنایع استان هم منعقد خواهد شد، افزود: این اقدام از جمله گام‌های مهم برای توسعه پایدار بوده و در کوتاه‌مدت بخشی از مشکل را حل می‌کند.

جواد رحمتی با تاکید بر اینکه باید صنایع به سمت استفاده درست از پساب سوق داده شوند، ادامه داد: از این طریق علاوه بر اینکه می‌توان پروژه‌ها را تکمیل کرد، استفاده درست از پساب نیز در جامعه جا می‌افتد.

وی گفت: نباید صنایع آب‌بر در مناطق کم‌آب مستقر شوند و استفاده از پساب می‌تواند به مدیریت مصرف آب نیز کمک کند.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز تصفیه خانه فاضلاب پتروشیمی تبریز آذربایجان شرقی تفاهم نامه شرکت پتروشیمی آب منطقه ای شهری تبریز پساب خروجی شرکت آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۲۲۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، محمد میرزایی با بیان اینکه اجرای دستورات قضایی با حضور نماینده دادستان اجرا شده است، گفت: به متخلفان پیش از کشت گندم و جو ، اخطار‌های لازم داده شده بود، اما با وجود برخوردبا این نوع کشت‌های غیر قانونی، متخلفان به دلایل مختلف از جمله سودجویی، از فاضلاب خام و پساب‌ها استفاده کردند.

میرزایی با تقدردانی از حمایت‌های نهاد‌های امنیتی و نظارتی برای برخورد با تهدید کنندگان سلامت جامعه یادآور شد: همانگونه که تولید محصول سالم و با کیفیت مورد حمایت نهاد‌های متولی است، هر نوع تولید محصول ناسالم هم کاملا پایش و به طور جدی با متخلفان برخورد می‌شود.

کارشناس مسوول بهداشت محیط مرکز بهداشت شهدای والفجر گفت: فاضلاب صنعتی حاوی فلزات سمی، سیانور و مواد سمی است که می توانند سبب مسمومیت و مرگ انسان و سایر موجودات زنده شوند.

محصولات کشاورزی که با این آب‌ها تغذیه شده‌اند، غلظت عناصر سمی بالایی دارند و در دراز مدت سبب بیماری مصرف کننده می‌شوند .

 

 

محسنی پور افزود: اصلاح الگوی کشت در بخش کشاورزی و به خصوص در مناطق کم ‌آب و حذف محصولات آب ‌بر، توسعه روش‌های کشاورزی گلخانه‌ای و روش نوین به خصوص در مناطق کم ‌آب، ترغیب بخش خصوصی به ساخت تصفیه ‌خانه فاضلاب، به منظور تصفیه فاضلاب شهری با شرط خرید تضمینی آب تولیدی از جمله اقداماتی است که باید برای حل مشکل آبیاری مزارع با پساب تصفیه نشده مدنظر قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • مهدوی: به ما دروغ گفتند و علیه بانک مرکزی امضا گرفتند
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج