Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت پتروشیمی تبریز با افزایش تولید و صادرات محصولات متنوع، در نیمه نخست امسال نسبت به دوره مشابه پارسال افزایش ۵۰۰ درصدی را ثبت کرد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی تبریز، راه‌اندازی بعضی از پروژه‌های توسعه‌ای، تدبیر و راهبرد کارآمد سبب ثبت رکوردی تاریخی در کارنامه پتروشیمی تبریز شده و این شرکت توانسته است قدرتمندتر از گذشته وارد بازار رقابت پلیمری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت پتروشیمی تبریز با افزایش تولید محصولات متنوع و رشد صادرات به رکورد جدیدی در کسب سود دست یافته است، به‌طوری که افزایش ۵۰۰ درصدی سودآوری را در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۰ به نسبت سال گذشته ثبت کرده است.

پتروشیمی تبریز در ادامه مسیر توسعه، احداث واحدهای اتیل‌بنزن و پلی‌استایرن را در دستور کار قرار داده است. به‌دنبال کمبود استایرن و وجود ظرفیت خالی در تولید محصولات پلی‌استایرنیک، توسعه واحدهای موجود اتیل‌بنزن و استایرن منومر با احداث واحدهای نو در این مجتمع دنبال می‌شود.

طرح‌های توسعه‌ای جدید در پتروشیمی تبریز در حالی کلید خورده است که شاهد مراحل تکمیلی اجرای طرح پلی‌پروپیلن با پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی و آغاز عملیات ساختمان طرح پلی‌اتیلن سنگین ۳۱۰ هزارتنی در این شرکت هستیم.

منبع: شانا

کلیدواژه: پتروشیمی تبریز سودآوری پلیمر پتروشیمی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۴۳۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای

نصرت‌الله محمودی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: براساس اعلام وزارتخانه در سال ۱۴۰۰ در استان هزار و ۳۳ کودک بازمانده تحصیل بودند که کار شناسایی این کودکان انجام شد و از این تعداد ۳۰۰ کودک به چرخه تعلیم و تربیت بازگردانده شدند و بقیه کودکان به دلایل مختلف از جمله بد سرپرستی، معلولیت و بیماری سخت و مشکلات اقتصادی خانواده به نهاد‌های حمایتی ارجاع داده شدند.

وی افزود: از سال ۱۴۰۰ مدیریت تمام مهد‌های کودک و مراکز پیش دبستانی به آموزش و پرورش محول شد.

بیشتر بخوانید

سنجش ۱۷ هزار نوآموز در چهارمحال و بختیاری

محمودی اضافه کرد: هم‌اکنون ۹۰۰کودکستان در استان زیرپوشش آموزش و پرورش قرار دارند که از این تعداد ۸۳۶ کودکستان تطبیق مجوز دادند و برای ۷۲۵ کودکستان استان شهریه مشخص و ابلاغ شد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • پوشش تحصیلی ۹۹.۸ درصدی مقطع ابتدایی در چهارمحال و بختیای
  • افزایش ۲۵ درصدی شرکت کنندگان آزمون تخصصی حفظ قرآن
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»