Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،سیاوش درفشی مدیر عامل شرکت پتروشیمی تبریز گفت:با افزایش ظرفیت تجهیزات و انجام طرح‌های توسعه‌ای شاهد افزایش میزان تولید و صادرات محصولات پلیمری در ۶ ماهه اول سال جاری بوده ایم.

اوافزود:پتروشیمی تبریز در ادامه مسیر توسعه، احداث واحد‌های اتیل بنزن و پلی استایرن را در دستور کار قرار داده است و طرح‌های توسعه‌ای جدید در این واحد در حالی کلید خورده است که شاهد مراحل تکمیلی اجرای طرح پلی پروپیلن با پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی و آغاز عملیات ساختمان طرح پلی اتیلن سنگین ۳۱۰ هزارتنی در این شرکت هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اواعلام کرد: شرکت پتروشیمی تبریز با افزایش تولید محصولات متنوع و افزایش صادرات به رکورد جدیدی در کسب سود ۵۰۰ درصدی در ۶ ماهه نخست سال ۱۴۰۰ به نسبت سال قبل دست یافت.

مدیر عامل شرکت پتروشیمی تبریز با بیان اینکه افزایش تنوع محصولات پلیمری در کنار توسعه کمی و کیفی محصولات از جمله راهبرد‌های توسعه بازار در افق منتهی به سال ۱۴۰۲ شرکت می‌باشد، تدوین دانش فنی و تولید صنعتی محصول پلی اتیلن برای کاربری درب بطری با نام تجاری HD ۵۰۳۰ SA و ارتقاء کیفیت آن از طریق افزایش پارامتر " مقاومت در برابر تنش‌های محیطی" را یکی از نوآوری‌های این شرکت عنوان کرد.

درفشی همچنین از تدوین دانش و تولید صنعتی محصول پلی استایرن معمولی با کاربری در صنایع اکستروژن فومی برای تهیه ظروف نگهداری غذا با نام تجاری GPPS ۱۴۶۰ خبرداد و گفت: تولید این محصول در مقایسه با محصول GPPS ۱۱۶۰ ارائه شده توسط صاحب دانش فنی از مزایایی همچون افزایش نرخ تولید در واحد زمان و در نتیجه سوددهی بیشتر برخوردار است و در زمره محصولات پتروشیمی تبریز به شمار می‌رود.

اوبا اشاره به اینکه پروژه تولید پلی پروپیلن به ظرفیت ۳۰ هزار تن در سال به منظور استفاده از ظرفیت پروپیلن مجتمع و تکمیل زنجیره ارزش در حال اجراست، گفت: فعالیت‌های اجرایی طرح از اردیبهشت ۹۹ آغاز شده است و پیش بینی می‌شود که این واحد در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد.

اجرای طرح مجتمع پتروشیمی تبریز در قانون بودجه سال ۱۳۶۶ کل کشور تصویب و کلیات طرح در بهمن ماه ۱۳۶۷ به تائید هیئت مدیره شرکت ملی صنایع پتروشیمی رسیده و فعالیت‌های طراحی و مهندسی در نمیه دوم سال ۱۳۶۸ و عملیات نصب در سال ۱۳۷۱ آغاز شده است.

شرکت پتروشیمی تبریز در زمینی به مساحت ۳۹۱ هکتار و ارتفاع ۱۳۶۲ متر از سطح دریا در جنوب غربی شهر تبریز و در جوار غربی پالایشگاه تبریز واقع است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تولید ملی صادرات و واردات شرکت پتروشیمی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۵۶۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری مهر، انجمن جهانی فولاد در آخرین گزارش خود تولید فولاد جهان را در فصل نخست سال ۲۰۲۴ میلادی (ماه‌های ژانویه تا مارس) اعلام کرد؛ بنا بر آمار این انجمن در فصل نخست سال ۲۰۲۴، ۴۶۹ میلیون و ۱۰۰ هزار تن فولاد در جهان تولید شد که ۱۶۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تن از این میزان مربوط به ماه سوم این سال (مارس) بود.

تولید فولاد جهان در فصل نخست سال ۲۰۲۴ نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۰.۵ درصد افزایش داشت و تولید ماه مارس امسال نسبت به ماه مارس سال گذشته ۴.۳ درصد کاهش داشت.

همچنین تولید فولاد ایران در فصل نخست سال ۲۰۲۴، ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار تن و ۱۶.۳ درصد بیشتر از سه ماهه اول سال ۲۰۲۳ بوده است. ایران در ماه مارس ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد.

چین در این مدت ۲۵۶ میلیون و ۶۰۰ هزار تن فولاد تولید کرد با این حال تولید آن نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱.۹ درصد کاهش داشت. طی این مدت علاوه بر چین تولید فولاد در ژاپن، آمریکا، روسیه و کره جنوبی هم نسبت به مدت مشابه سال پیش کاهشی بود.

در فصل اول سال ۲۰۲۴ میلادی چین، هند، ژاپن، آمریکا، روسیه، کره جنوبی، آلمان، ترکیه، برزیل و ایران به ترتیب رتبه‌های یک تا ۱۰ بزرگ‌ترین تولیدکنندگان فولاد جهان را در اختیار داشتند.

در میان ۱۰ کشور یادشده بیشترین رشد تولید فولاد در سه ماهه نخست امسال نسبت به سه ماهه نخست پارسال در ترکیه رقم خورد؛ این کشور در ژانویه تا مارس ۲۰۲۴، ۲۸.۴ درصد فولاد بیشتری نسبت به ماه‌های مشابه در سال ۲۰۲۳ تولید کرد. تولید هند نیز در این مدت ۹.۷ درصد بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بود.

کد خبر 6096170

دیگر خبرها

  • تخفیف نجومی ایران برای فروش نفت واقعی است؟
  • افزایش ۸۰ درصدی ارزش صادرات سمنان در سال جدید
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • بازگشت بنزین مرگبار به چرخه سوخت
  • صادرات استان زنجان صعودی شد
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴
  • افزایش تولید گاز / خوراک پتروشیمی ها تامین شد؟
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • گزیده‌های نفتی هفته
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی در فروردین