Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون هماهنگی امور مناطق و سازمان‌های شهردار تبریز با تاکید بر اینکه ساماندهی ورودی شهر تبریز باید مورد توجه ویژه قرار گیرد، گفت: ۳۰ کیلومتری شهر به عنوان ورودی شهر محسوب می‌شود که مناسب سازی مبادی ورودی شهر تبریز و رسیدگی به وضعیت بصری، نیازمند همکاری راهداری در این زمینه است.

مصوبات نخستین قرار خدمت شهرداری منطقه ۷ که در زمینه‌های مختلف حریم‌ها در محدوده پتروشیمی، آلایندگی صنایع بزرگ همچون پتروشیمی، ساخت و سازهای غیرمجاز، امتداد خیابان شهید صمدی و بار ترافیکی در این مسیر به دلیل اجرا نشدن رمپ و لوپ در این مسیر، مدیریت آب‌های سطحی در مسیر جاده سهند بود که در جلسه‌ای با حضور مهدی یوسفی معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تبریز، شهردار و معاونان و مدیران منطقه روند پیگیری و زمینه‌های ایجاد شده برای تحقق آنها مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی یوسفی در این جلسه مدیریت دوگانه را آفت مدریت شهری دانست که در مدیریت شهری و تعامل بین سازمانی با آن مواجه هستیم.

در بخش دیگری از این جلسه شهردار منطقه ۷ به اقدامات صورت گرفته در راستای تحقق مصوبات نخستین قرار خدمت و زمینه‌های ایجاد شده برای عملیاتی کردن این مصوبات اشاره کرد.

محمد رشتبری پیشگیری ساخت و سازهای غیر مجاز را یکی از اقدامات موثر صورت گرفته در این مدت عنوان کرد و گفت: ساخت و سازهای غیر مجاز با نظارت‌های مستمر در مسیرهای آخماقیه و سوکلار به حداقل ترین میزان ممکن رسیده است و با اقدامات پیشگیرانه با این اقدام مقابله شده است.

وی همچنین بدنه سازی دیزل آباد را در مرحله انجام مطالعات اولیه عنوان کرد که برای طراحی و قرارداد آماده سازی می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، در ادامه این جلسه بر پیگیری مکاتبات با اداره راهداری و راه و شهرسازی و به نتیجه رساندن آنها در راستای اجرای رمپ و لوپ اتوبان شهید کسایی و پیگیری موضوع آلایندگی پالایشگاه و پتروشیمی و موضوع حریم‌ها تاکید شد.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداری تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۵۰۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا اینانلو افزود: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفته و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت، ادامه داد: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در مورد خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم که به کشورهای آفریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره برداری برسانیم.

به گفته اینانلو، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان پذیر است.

کد خبر 6096767 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • تایید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • ایران می‌تواند توانمندی خود در حوزه صنعت دارو را به کشورهای دیگر ارائه دهد
  • ظرفیت صادرات دارو و تجهیزات به ۲۰ کشور آفریقایی
  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • حمایت‌ های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌ گیرد
  • کارنامه سیاست‌های مسکن پس از انقلاب
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • آموزش و پرورش بوشهر ویژه‌تر دیده شود/ لزوم ساخت کلاس‌های درس جدید
  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب